TÓTH ANITA – ÍRÓ, MESEÍRÓ

IRODALOMKULTÚRA

HELYI MŰVÉSZEINK, ALKOTÓINK ÉS TEVÉKENYSÉGÜK BEMUTATÁSA!
címke: TÓTH ANITA

Tóth AnitaHabár pénzügyi területen dolgozom, nagyon szeretek mesélni és írni. Most érkezett el az ideje, hogy hosszú ideje dédelgetett tündéres meséimmel bemutatkozhassak. Nagy örömömre végre  megjelent első mesekönyvem Tündérföldön címmel. Óvodásoknak és kisiskolásoknak szóló meséimmel remélem, minél több gyermekhez el tudok majd jutni. Bízom benne, hogy a valkói gyerekek elsők között ismerkedhetnek majd a tündérföldi kalandokkal!

 
 

 

Hozzuk vissza az esti meseolvasást!

Nincs is jobb annál, mint mikor leszáll az este, és eljön a meseolvasás ideje. Előkerülnek a mesekönyvek, kinyílnak a varázslatos lapok és közösen léphetünk be Meseország birodalmába.

No de nem mindegy, hogy milyen mesekönyvek is nyílnak ki, merre vezetnek és mire tanítanak. Én hiszek abban, hogy a jó mesekönyv választás nagyon fontos feladat. Igen, időigényes, utána kell járni, olvasni, figyelni és érezni. De megéri, mert egyáltalán nem mindegy, hogy milyen élményekkel hajtja álomra fejét gyermeked.

Ha neked is fontos, hogy a közös meseolvasás igazi élmény legyen, akkor tarts velem Mazsi és Csipiszke erdei tündérek világába!

Ha kíváncsi vagy milyen kalandokkal néznek szembe, csak nyisd ki a könyvet hagyd hogy a kis mesehősök kézen fogjanak és egyenesen Tündérföldre repítsenek…

11139943_1731386880421286_1894160534_n

 

A mesekönyv rajzait MADÁR ESZTER – FESTŐ, RAJZOLÓ, GRAFIKUS készítette!

©2013 idStudio & SMThemes.com

  .