Vezetékes gázszolgáltatás szüneteltetése

HÍREK | Nincs hozzászólás

Eni-Tigáz logó színes_tAz FGSZ Földgázszállító Zrt. a szállító vezetéken karbantartási munkálatokat fog végezni, ezért Bag, Boldog, Dány, Galgahévíz, Hévízgyörk, Jászfényszaru, Kóka, Pusztamonostor, Tura, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok településeken és külterületein

2013.07.23.08:00 órától 2013.07.23. 12:00 óráig
a gázszolgáltatást szüneteltetjük, illetve korlátozzuk.

 

Lakossági szinten a csőhálózatból biztosítjuk a folyamatos gázszolgáltatást, de a 16m3/h névleges teljesítmény feletti fogyasztókat már kiértesítettük, hogy számukra sajnos ez a lehetőség nem áll fenn, tehát gázigényüket az érintett időszakban nem biztosítjuk.

A gázszünet idejére kérjük, hogy a közterületen végzett mélyépítési unkákhoz bontási engedélyt ne adjanak ki, illetve állítsák le az alépítményi munkákat!

Fentiek a vészhelyzet elkerülése végett lényegesek, mivel a gázvezeték megsértése a leállás ideje alatt nem észlelhető, a rendszer leürül, a lakosság gázszolgáltatás nélkül marad, valamint gáz visszaadásakor elhúzódó problémákat okoz.

A karbantartási munkák miatt elrendelt gázszünetért szíves megértésüket kérjük, a gázszolgáltatás zökkenőmentes újraindításához nyújtott segítségüket megköszönjük.

További információért kérjük, forduljanak a TIGÁZ-DSO Kft. Gödöllői Üzeméhez az alábbi telefonszámokon:

  • 06 70 698 4523 Dajka Zsolt üzemtechnikus
  • 06 30 922 4016 Kardos Zoltán üzemvezető

 

 

Gödöllő, 2013. július 4.

Címke:  

Szóljon hozzá!

©2013 idStudio & SMThemes.com

  .