SZIE Állásbörze 2016. április 20.

HÍREK

Állásbörze Gödöllőn, nem csak diplomásoknak!

63 kiállító cég, több mint 800 álláslehetőség!

 

A Szent István Egyetem ebben az évben is megrendezi tavaszi Állásbörzéjét, melyre a környék lakosságát is szeretettel várja. Idén rekord számú kiállító cég keresi új munkatársait a térség lakossága körében!

szie

Miért érdemes eljönni?

Az Állásbörzén és a Kooperatív Szakmai Gyakorlati Börzén 63 kiállító cég kínál több mint 800 lehetőséget, kezdve az állásajánlatoktól egészen a gyakornoki pozíciókig!

Új munkatársakat keresnek alapfokú végzettséggel betanított munkakörökre, középfokú végzettséget igénylő álláshelyekre ésdiplomás pozíciókra is.

Április 20-án, Gödöllőn, lehetősége nyílik arra, hogy munkahelyet találjon, hiszen az személyesen leadott önéletrajz biztosan célba talál! Építse kapcsolati tőkéjét és ismerje meg a cégek elvárásait.

Az Állásbörze ingyenes, nem kell előzetesen jelentkezni vagy regisztrálni!
Előzetes regisztráció csak az egyéni tanácsadásokra és előadásokra szükséges; a részletes programokat ezen a linken tekintheti meg.

Útiköltség térítés a regisztrált álláskeresőknek:
A Gödöllői Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya regisztrált álláskeresői számára utólagosan megtéríti a börzére látogatás útiköltségét. Az igazolást kérje a Foglalkoztatási Osztály C4-es standjánál!

Címke:  

©2013 idStudio & SMThemes.com