FIATAL GAZDA PÁLYÁZATOKKAL KAPCSOLATOS TELJES ÜGYINTÉZÉS

HÍREK§ PÁLYÁZATOK

Cégünk, az Oyster Management Kft. az elmúlt évek során leginkább az úgynevezett Fiatal Gazda pályázatokkal kapcsolatos teljes ügyintézésre specializálódott.

Oyster

A pályázat támogatási jellege visszafizetési kötelezettség nélküli végleges juttatás (vissza nem térítendő támogatás), melynek 90%-át az MVH előre kifizeti. 

A támogatás mértéke a működtetési időszak 4. évére vállalt üzemméret függvényében legalább 40,000 eurónak megfelelő forintösszeg.

A Fiatal Gazda támogatás szabadon felhasználható egyszeri tőkejuttatás. A támogatás felhasználását az MVH nem ellenőrzi.

A támogatás abban az esetben igényelhető, ha a Fiatal Gazda:

  • a támogatási kérelem benyújtásakor elmúlt 18 éves, de 40. életévét még nem töltötte be;
  • a jogcímrendelet mellékleteiben meghatározott mezőgazdasági szakképzettségek és végzettségek közül valamelyikkel rendelkezik;
  • vállalja, hogy a mezőgazdasági tevékenységet 5 éven keresztül egyéni vállalkozóként, az utolsó 2 vagy 3 évben főtevékenységként végzi;

Személyes érdekeink mellett szükségét és értelmét is látjuk annak, hogy az elszegényedett és elöregedett vidéki társadalom számára segítséget nyújtsunk ahhoz, hogy a következő generáció ne a nagyvárosokat válasszák, hanem legyen lehetőségük arra, hogy tovább vigyék szüleik vállalkozását, nem utolsó sorban növelve ezzel a foglalkoztatott személyek számát vidéken.

A fent nevezett pályázat keretén belül min. 40,000 EUR vissza nem térítendő támogatáshoz tud jutni a pályázó.

Cégünk a pályázat megírása után segítséget is tud nyújtani az adminisztrációs és jogi megfeleltetésben, hiszen csapatunkat közgazdász, jogász és kommunikációs szakemberek is erősítik. Segítünk felkészülni az ellenőrzésekre, hivatalos ügyintézésekben való képviseletet biztosítunk, felhívjuk a figyelmet a határidőkre, illetve a vállalt kötelezettségekre, indikátorokra egyaránt, tehát igény esetén teljes körű, úgynevezett „utógondozást” tudunk vállalni.

Fentieken kívül az Oyster Management Kft. foglalkozik többek között megvalósíthatósági tanulmány készítéssel (MT), üzleti tervek összeállításával, területalapú támogatások lehívásával (SAPS, Natura 2000, Kat), pályázati kommunikációs vállalások megvalósításával, gazdálkodási naplók készítésével, továbbá teljes körű szakmai tanácsadást vállal, legyen szó mezőgazdaságról vagy akár pályázatról.

Weboldal: www.oystermanagement.net

 

©2013 idStudio & SMThemes.com