EBÖSSZEÍRÁS VALKÓN

HÍREK | Nincs hozzászólás

Valkó Nagyközségi Polgármesteri Hivatal tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy az állatok védelméről és kíméletéről szóló 1998. évi XXVIII. törvény 42/B.§ (1) bekezdése alapján Valkó Nagyközség Önkormányzata ebrendészeti feladatainak elvégzése érdekében, illetve a veszettség elleni oltás járványvédelmi vonatkozásaira tekintettel Valkó nagyközség területén 2015. január 15-től február 15-ig terjedő időszakban ebösszeírást végez.

eb

Az ebösszeírás önbevallásos módszerrel történik, ezért felhívjuk a figyelmet, hogy a formanyomtatvány kitöltése az ebtulajdonos, ebtartó kötelessége. (Több eb esetén ebenként külön bejelentőlapot kell kitölteni.) A formanyomtatványt első ízben a Polgármesteri Hivatal juttatja el Önnek, azonban a hivatalban is beszerezhető (Valkó, Rákóczi u. 3.), vagy az önkormányzat honlapján letölthető 2015. január 26-tól.

Az ebtulajdonosok, ebtartók a nyomtatványt kötelesek teljes körűen kitölteni és az ebösszeírási időszak lejártáig, azaz legkésőbb 2015. február 15. napjáig a Polgármesteri Hivatalhoz személyes leadással, postai úton, vagy email-en ([email protected] ) visszajuttatni.

Felhívom figyelmüket, hogy az ebtulajdonos és ebtartó ebösszeírásra vonatkozó adatszolgáltatási kötelezettségének teljesítését a Polgármesteri Hivatalnak jogszabályi felhatalmazás alapján ellenőriznie kell. Nem teljesítés esetén állatvédelmi bírság kiszabását kénytelen kezdeményezni az állatvédelmi hatóságnál.

Kérjük, ennek elkerülése érdekében a határidőben történő szíves együttműködésüket.

Nagyközségi Polgármesteri Hivatal

Címke:  

Szóljon hozzá!

©2013 idStudio & SMThemes.com

  .