2017. DECEMBERÉBEN MÉG EGYSZER LESZ ZÖLDHULLADÉK GYŰJTÉS!

HÍREK

KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY!
2017. DECEMBERÉBEN MÉG EGYSZER LESZ ZÖLDHULLADÉK GYŰJTÉS!

Társaságunk a megszokott módon december hónaptól a következő év tavaszáig szünetelteti a zöldhulladék rendszeres gyűjtését. Idén a hosszú és enyhe ősznek köszönhetően felmerült a kérdés a falvakban, kertvárosi részeken élők részéről, hogy mi lesz a maradék lehulló lomb, zöldhulladék sorsa. Tekintettel lakossági ügyfeleink jelzéseire, a Zöld Híd B.I.G.G. NKft. munkatársai az Ön településen idén még egy alkalommal begyűjtik a zöldhulladékot.

Kérjük, hogy 2017. december első hetében helyezze ki zöldhulladékát a kommunális hulladék gyűjtésének napján az ingatlanja elé. Tájékoztatjuk, hogy a gyűjtés nem kizárólag az adott gyűjtési napon történhet, ezért türelmüket kérjük. Erre való tekintettel kérjük, hogy a zöldhulladékot az ingatlan előtt jó látható helyen szíveskedjen kint hagyni.

Kérjük, hogy kizárólag a Zöld Híd B.I.G.G. NKft. által forgalmazott BIO zsákokba helyezze ki a zöldhulladékokat a gyűjtési napon reggel 6:00-ig. Értesítjük, hogy a zsákok minőségi javulásával kapcsolatban mind a gyártó, mind a forgalmazó a megoldáson dolgozik, szíves türelmüket kérjük a témában.

A BIO zsákok személyesen történő beszállítását Társaságunk továbbra is díjmentesen biztosítja ügyfelei részére a nógrádmarcali és a kerepes ökörtelek-völgyi telephelyeken.

Munkatársaink minden szabályosan kihelyezett zöldhulladékot el fognak szállítani.

KÖSZÖNJÜK FIGYELMÉT ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT!
Zöld Híd B.I.G.G. NKft.

©2013 idStudio & SMThemes.com